Warme dranken

Voor elk bedrijf de juiste automaat. Wij bekijken jouw noden en zorgen voor de perfecte match!

PHO-PRO-Esprecious-11-blue-LED-SP

Koffieautomaten

Wenst u een compact en mooi vormgegeven apparaat in een strak design? Of wenst u een staand en robuust toestel dat in een productieomgeving kan gebruikt worden? Worden er gratis warme dranken aangeboden aan het personeel of bezoekers? Ook munt- en betaalsystemen kunnen ingebouwd worden. Wij stellen een geschikte automaat voor in functie van uw wensen en de concrete omstandigheden waarin deze zal gebruikt worden.

Het is onze doelstelling om kwaliteitsvolle en vertrouwde machines met talrijke mogelijkheden te voorzien. Met één druk op de knop heeft u binnen enkele seconden een drank naar uw persoonlijke voorkeur: koffie, cappuccino, chocolade, Wiener Melange… alsook diverse andere soorten warme dranken en heet water.

Warme Dranken

Iedereen kan een koffie- of theepauze gebruiken. Ook jouw werknemers en bezoekers! Bij ons vind je verschillende automaten en merken. Samen gaan we op zoek naar de automaat die het best bij jouw onderneming past. Het assortiment kies je helemaal zelf! Het bijvullen en de onderhouds- en herstellingskosten nemen we voor onze rekening.

Een automaat huren?​

Koffieapparaat

Met deze zetsystemen kan je eenvoudig en snel rechtstreeks in een (pomp)thermoskan koffie zetten.

CAPSULEAUTOMATEN

Een ruim aanbod van Nespresso compatible capsules kunnen we leveren. Nu ook verkrijgbaar in een biologisch afbreekbare capsule, composteerbaar, op basis van houtpulp en vrij van aluminium en plastiek.

SOEPAUTOMATEN

In deze Royco Q-line is plaats voorzien voor 3 verschillende soorten Royco-soepjes.
Deze toestellen worden gratis geplaatst!

Honger? Dorst

Bekijk hier ons volledig assortiment.

IconsWhite_Tekengebied 1 kopie

Koude Dranken